Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

“Houten” open huis IKC: 22 april 2016

14 april 2016

Ons nieuwe gebouw aan de Ruishornlaan nummer 29 is bijna klaar! De buitenmuren worden in orde gemaakt en ook aan de binnenzijde wordt er hard gewerkt. Omdat iedereen met gezonde spanning toekijkt, geven we vrijdag 22 april een “houten” open huis!

 

De kinderen van Cardea en de leerlingen van de Don Boscoschool zullen tijdens deze dag binnen een rondje lopen en kijken waar hun nieuwe lokaal komt. De kinderen van de BSO De Theepot zullen ‘s middags samen met de groepsleidster een kijkje nemen. Natuurlijk krijgen de huidige ouders ook de gelegenheid. Zij zijn van 13:00u tot 15:00u welkom. Tot slot kunnen belangstellenden van buitenaf ook rustig binnen een rondje komen lopen. We zouden het leuk vinden als er ook collega’s komen kijken van de andere Aloysius scholen van Sector West. Voor jullie zal de deur open staan tussen 13:00u en 17:00u!


SBO Don Bosco zal in de meivakantie verhuizen. De officiële opening van ons IKC volgt op een later moment, maar wij hopen op de 22e april alvast wat collega’s in ons nieuwe gebouw te ontmoeten.

Namens de projectgroep

Jeroen Spanbroek

Aloysius Stichting

 

IKC:

SBO Don Boscoschool
Cardea
BSO de Theepot

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Aloysius Stichting sector West

Leidsevaart 2
2215 RE VOORHOUT
0252 43 40 00

sectorwest@aloysiusstichting.nl