Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Savioschool is verhuisd

11 januari 2017

Het team van de Savioschool wenst je een gezond en leerzaam 2017! Wij doen dit vanuit de nieuwe Brede School Hillegom aan de Prinses Irenelaan 32.


 

Brede School Hillegom

Sinds de sloop van de 'eendjesmavo' in oktober 2015 en het slaan van de eerste paal op 12 april 2016 is er veel gebeurd. Er staat een prachtig nieuw schoolgebouw aan de Prinses Irenelaan in Hillegom. SBO Savioschool, Daltonschool Hillegom (voorheen 'OBS Hilmare') en BSO de Theepot startten op 11 januari 2017 op deze nieuwe locatie.

 

Onze leerlingen

De Savioschool is er voor kinderen van 4 tot 13 jaar uit de regio Hillegom die op hun plek zijn in het speciaal basisonderwijs. Onze leerlingen hadden de primeur. Zij mochten 1 december jl. alvast het nieuwe gebouw bekijken en uiteraard mocht het testen van de 'glijbaantrap' niet ontbreken.

 

Officiële opening

Wil je ook een kijkje komen nemen? Je bent van harte welkom bij de officiële opening in het voorjaar van 2017. Dan is ook ons schoolplein af en hebben de leerlingen de tijd gehad om te wennen aan de nieuwe omgeving. Informatie hierover volgt.

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Aloysius Stichting sector West

Leidsevaart 2
2215 RE VOORHOUT
0252 43 40 00

sectorwest@aloysiusstichting.nl