News folder

De Savioschool in Hillegom kiest voor een duurzame koers

De Savioschool in Hillegom kiest een duurzame koers en zet in op talentgericht workshoponderwijs, bewegend leren en gezondheid.
News folder

Digitaal leren en communiceren: wat blijft na afstandsonderwijs?

Tijdens afstandsonderwijs ontdekte Jeltje meer over het speciaal basisonderwijs dat zoon Sverre volgt op De Fakkel in Nieuw-Vennep.
News folder

Campussen Lisse en Katwijk: maximale ontwikkelingskansen voor het jonge kind

Pedagogisch medewerkers en leerkrachten vormen ijzersterke duo's in de nevenlocaties in Lisse en Katwijk van De Leidse Buitenschool.
News folder

“Dorien goed in haar vel op De Fakkel”

Moeder Catherine vertelt graag over de overstap die dochter Dorien maakte naar het speciaal basisonderwijs op De Fakkel.
News folder

Juf Marti verwerkt haar passie in haar onderwijs

Muziekonderwijs is belangrijk, maar wat als het jouw ding niet is? Juf Marti van De Fakkel maakte haar muzieklessen leuk - ook voor zichzelf.
News folder

Worden wie je bent in de Kans-klas in Hoofddorp

De Kans-klas in Hoofddorp is er voor kinderen die na groep 8 nog een jaar extra nodig hebben voor zij écht klaar zijn voor de brugklas.
News folder

Ambitiegericht werken: snel resultaten met 4D-model

Het 4D-model helpt bij opbrengstgericht werken. Dat merkte ook de Savioschool in Hillegom, dat snel beter scoorde met technisch lezen.
News folder

Talentencircuits: kiezen wat je graag wilt leren

De Don Boscoschool in Lisse wil de talenten van kinderen en teamleden beter benutten. Het team organiseert daarom talentencircuits.

Aloysius Stichting sector West

Leidsevaart 2
2215 RE VOORHOUT
0252 43 40 00

sectorwest@aloysiusstichting.nl